Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Вибір тумби для офісу

Як вибрати офісну тумбу

Вам необхідна офісна тумба, яка чітко виконуватиме відведену їй роль. Потрібно знати основні факти, за якими оцінюється функціональна та якісна тумба для офісу. Отже, перш ніж купити офісну тумбу для зберігання або картотечну шафу, ви повинні добре вивчити потреби вашого офісу.

Ось деякі з них:

  • Потрібно мати список матеріалів, які планується зберігати у тумбі.
  • Перевірте розміри та вагу матеріалів – це допоможе вам визначити розмір та міцність тумби.
  • Як часто ви плануєте використовувати тумбу для офісу: протягом усього дня або час від часу? Залежно від цього, вибирайте дизайн: відкритий або закритий.
  • Є два основних типи офісних картотек: вертикальний та бічний. Вертикальні картотеки для зберігання інформації мають традиційну конструкцію: високі, витягнуті. Вони призначені для розміщення стандартних розмірів файлів. Бічні офісні шафи набагато ширші, ніж вертикальні, але зазвичай не такі глибокі. Вони можна зберігати як звичайні файли, і документи нестандартних розмірів.
  • Уважно огляньте напрямні для шухляд. Вони повинні працювати плавно та безшумно, навіть якщо повністю наповнені документацією. Крім того, є необхідність обладнати шафки системою безпеки, яка утримає їх від перекидання при відкритті декількох ящиків одночасно.
  • Визначте доступний простір і, взявши до уваги всі викладені вище вимоги, замовляйте шафу-картотеку, тумбочку для файлів або господарську шафу.