Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Вибираємо шафу для одягу

Якою має бути надійна шафа для одягу

Зрозуміло, що чим просторішою буде шафа, тим зручніше зберігати в ній речі, але тут гостро постає питання простору в кімнаті. За наявності великої кількості квадратних метрів проблеми не існує. В іншому випадку доведеться шукати компроміс між простором і функціональністю. Крім зовнішніх розмірів, шафи відрізняються конструкцією та матеріалами виконання.

Наприклад, для зберігання вуличного одягу краще обрати шафу з просторими, глибокими та високими відділеннями, з обов'язковою верхньою полицею для зберігання головних уборів та нижнім відділенням для взуття. Якщо така шафа призначена для зберігання тільки дитячих речей, то центральне відділення може бути розділене надвоє по горизонталі, так як для зберігання одягу маленьких розмірів підійде половина висоти, а корисний простір збільшиться вдвічі.

Шафа шафи може бути односекційною або ж розбита на окремі секції. Можливий варіант виконання, коли кожна секція має дверцята. Тут вибір залежить від кількості людей, які користуватимуться виробом. Таке рішення дозволить встановити єдину конструкцію, але передбачити індивідуальний простір. Дане поєднання дозволить розділити різний одяг.

vybiraem_shkaf_dlya_odezhdy.jpg

Технічне виконання одягової шафи також різне. Можна придбати готові шафи металеві для одягу, які відрізняються міцністю та не вимагають подальшого збирання. Однак такий варіант для сучасного будинку мало кого влаштує. Набагато популярнішими є мобільні модульні системи з легких матеріалів, що дозволяють легко змінювати конфігурацію шафи.

Крім того, такі розбірні шафи набагато легше перевозити та змінювати пошкоджені елементи, в них можна передбачити будь-яку кількість поличок, внутрішніх скриньок для дрібних аксесуарів, закритих відділень для взуття та інших корисних відділень.