Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Верстат слюсарний

Особливості верстатів слюсаря

Вироби з металу завжди славилися своєю міцністю, функціональністю, довговічністю, простотою та зручністю експлуатації. Майстри своєї справи знають, що без металевих інструментів та виробів у роботі просто не обійтися. Так, потрібним виробом є слюсарний верстат. 

Слюсарні верстати виготовляються зі сталі високої якості, з листа до 1,5 мм завтовшки. Верстати слюсарні мають сучасний зовнішній вигляд, вони фарбуються порошковою фарбою різних кольорів. Також у комплект може входити стільниця із різних матеріалів. Це може бути дерево або домішка цинку. Оцинковані стільниці мають значний попит.

Ми продаємо слюсарні верстати високої якості за низькою ціною. Доставляємо верстат в розібраному стані в декількох зручних по сегментації упаковках, що містять стільницю, тумбу, опору, стінку та полицю, що входять до комплекту. При збиранні тумби можуть встановлюватися з різних боків. Також до комплектації слюсарного верстата можуть входити додаткові аксесуари. Тут головне визначитися з вашими цілями та побажаннями. А ми надамо вам модельний ряд,  детальну характеристику кожної моделі в товарній лінійці, підтвердимо її високу якість, пояснимо умови використання. Ви платите лише за товар. У нас можна купити верстак слюсарний за найвигіднішою ціною. Заходьте на сайт та залишайте заявку – ми оперативно на неї відреагуємо. Якщо потрібен прямий контакт із консультантом, телефонуйте або приїжджайте до нас в офіс.

Слюсарні верстати бувають безтумбовими та з тумбами. Все обумовлено цілями клієнта. До товарного комплекту можуть додатково включатися: захисна перфорована модель, підвісний ящик або тумба, гумовий килимок для ящиків тумб.

Призначення слюсарного верстата. Він застосовується для обладнання в різних профільних приміщеннях, у виробництві, цехах, автомайстернях і на заводах. Сьогодні доступна велика кількість моделей. Іноді зручно купувати верстати, оснащені фанерними стільницями. Весь асортимент доступний на сайті компанії УХЛ-МАШ.