Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Торгівельне обладнання

Чи потрібно вибрати для магазину торгове обладнання

До торгового обладнання належить все те, що необхідно для організації процесу торгівлі: касове обладнання та POS-периферія, вагове обладнання, штрихкодове обладнання, протикрадіжні системи, торговельні меблі, холодильне обладнання та обладнання для освітлення торгових приміщень, торговельний інвентар.

Торговельне обладнання буває різних типів, як у змісту, і за призначенням. Так, все торгове обладнання можна поділити на два основні типи: спеціальне та універсальне. Спеціальне – це все те, що використовується в сфері торгівлі, при цьому може виявитися зовсім непридатним для іншої. До спеціального відноситься, наприклад, холодильне обладнання, необхідне виключно для продовольчої галузі. До універсального типу торговельного устаткування ставляться прилавки, стелажі, вітрини, які використовуються розміщення широкого асортименту товарів.

В останні роки основною тенденцією розвитку торгівлі стала універсалізація магазинів, з'являється все більше гіпермаркетів, де можна знайти майже всю продукцію ринку в одному великому залі. Тут виникає необхідність одночасного зберігання та продажу товарів, причому в найбільш компактній і водночас доступній формі, використовуючи весь можливий обсяг приміщення. З цим пов'язаний попит, що постійно зростає, на універсальне торгове обладнання – обладнання, яке однаково зручне для демонстрації будь-якого типу продукції.

Вітрини
Торгові меблі вітринного типу зазвичай є конструкції з алюмінієвого профілю із заповненням зі скла, або ж цільноскляні конструкції. Вітрина – один із ключових елементів магазину. Те, наскільки вона приваблива, функціональна, добре проглядається, впливає формування лояльності покупців до точки продажів. Покупець повинен легко та швидко знайти потрібний товар. Наприклад, мобільні торгові вітрини із дзеркальною задньою стінкою та з підсвічуванням від “УХЛ-МАШ”.

Так само значним типом торговельного устаткування є прилавок. Це не лише функціональний елемент, а й елемент дизайну магазину. Він повинен відповідати потребам продавця та покупця та гармонійно вписуватися в інтер'єр приміщення. При цьому необхідно, щоб продукт викладений на прилавок був максимально доступний огляду. З цими вимогами пов'язаний вибір матеріалів для виготовлення сучасних прилавків – товсте скло, конструкції з алюмінієвих профілів, ламінованих ДСП. При виготовленні прилавків компанією “УХЛ-МАШ” враховуються всі ці особливості, прикладом може бути модель прилавка з підсвічуванням та викочуванням для викладки товару.

Стелажі
Ще один невід'ємний атрибут торговельного підприємства – стелажі. Вони можуть бути підібрані та встановлені таким чином, щоб приміщення магазину буде максимально задіяне у процесі продажу. З цим пов'язано різноманіття типів та конфігурацій стелажів. Вони бувають пристінні, острівні, односторонні чи двосторонні тощо. Так, у каталозі компанії “УХЛ-МАШ” на даний момент представлені універсальні пристінні стелажі з підсвічуванням та ящиком для зберігання товару.

Усі перелічені типи торговельного устаткування ставляться до групи універсального торговельного устаткування, як ми згадали раніше. Його використання має цілу низку переваг перед використанням спеціального обладнання. По-перше, це невисока вартість, що особливо вигідно для підприємств, що тільки починають розвиватися. Інший важливий плюс – багатофункціональність – можливість використання такого обладнання товарів різних типів. Завдяки цій особливості при зміні профілю торгівлі немає потреби змінювати обладнання на нове.

Отже, сучасне універсальне торгове обладнання має бути легким, мобільним, непомітним, економити вільний простір, бути функціональним та довговічним, зручним для роботи співробітників магазину та для покупців, давати широкий огляд та гарний доступ до пропонованого товару. Саме таке обладнання пропонує компанія УХЛ-МАШ. Вся продукція виготовляється на сучасному обладнанні з використанням якісних матеріалів та фурнітури. Прилавками, вітринами та стелажами цього виробника вже оснащено багато магазинів. Торговельне обладнання від "УХЛ-МАШ" для тих, хто вибирає якість, стильний дизайн та універсальність.