Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Стелажі

Огляд металевих стелажів

Стелажі призначені для зберігання різних видів товарів, предметів, документації тощо. Вони мінімізують площу і полегшують доступ до предметів, що зберігаються на них.

Найбільш надійними та міцними є стелажі, виготовлені з металу. Компанія УХЛ-МАШ виготовляє широкий вибір стелажів. Залежно від умов зберігання, таких як кліматичні умови та вага предметів, що зберігаються, стелажі виготовляються зі сталі різної товщини та мають різне покриття. Покриваються стелажі або порошковою фарбою світло-сірого кольору, або цинком, що продовжить термін служби у вологому середовищі. Також стелажі можуть бути виготовлені з нержавіючої сталі.

Стелажі компанії УХЛ-МАШ мають збірну конструкцію, що полегшує транспортування. Полиці стелажів мають широкий вибір габаритів і можуть регулюватися по висоті. Додатково стелажі можуть бути обладнані аксесуарами. Це різного виду обмежувачі, стінки, роздільники. Стійки можуть комплектуватися металевими або пластиковими підп'ятниками "Г" або "Т" - образного типу. До металевого підп'ятника може кріпитися регульована опора, що суттєво впливає на стійкість стелажа.
Стелажі дуже універсальні. Вони значно спрощують зберігання та зменшують займаний простір. Вони можуть використовуватися не тільки в офісі або складі, але й підійдуть в гараж чи будинок.