Новини компанії
Телефонуйте в

Шафи для роздягальні

Як вибрати шафи для роздягальні

Якщо вам необхідно обладнати місце в приміщенні для колективу, проблему можна вирішити без великих витрат часу, якщо Ви звернете увагу на металеві шафи для роздягальні. Металеві шафи для роздягальні належать до металевих меблів, основною особливістю яких є надійність, практичність, а також функціональність.

Шафи для роздягальні - це не тільки частина оснащення кімнат для перевдягання, складу або виробничих приміщень, в них комфортно розміщується змінний одяг співробітників та відвідувачів спортивних, освітніх та навчальних закладів. Великий асортимент та експлуатаційні характеристики наших шаф для роздягальні задовольнять навіть найвибагливіших клієнтів. Вся лінійка шаф для роздягальні має стаціонарні полиці під головні убори, поперечки, гачки, а також є знімні полиці під взуття.

Стандартні модифікації шаф для роздягальні оснащені прапорцевою системою замикання, але за бажанням замовника можна встановити поворотну ручку під навісний замок або встановити замок підвищеної складності. Також ми можемо розглянути Ваші пропозиції щодо виробництва металевих шаф для роздягальні на замовлення.