Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Шафа інструментальна

Чого не говорять про промислові шафи для інструментів

Інструментальні шафи, як правило, призначені для розташування та зберігання в них предметів різної сфери застосування, такої як різні види інструментів, оснащення, невеликих запчастин, витратних матеріалів і різного виду документації. Інструментальні шафи істотно спрощують питання зручного розміщення, формування робочого місця або просто зберігання з регулюванням рівня доступу до предметів, що зберігаються.

Найбільшого поширення досягли саме металічні інструментальні шафи. Вони більш практичні, зручні у використанні та що найважливіше – мають збільшений термін експлуатації та стійкість до зовнішніх факторів. У компанії УХЛ-МАШ інструментальні шафи виготовляються з високоякісної холоднокатаної листової сталі. Використовуються технології конвеєрного порошкового фарбування із попереднім фосфатуванням поверхні деталей, що гарантує високу якість та захист поверхні виробів від зовнішніх агресивних впливів.

Інструментальні шафи компанії УХЛ-МАШ можуть комплектуватися регульованими по висоті полицями, висувними ящиками, в яких може зберігатися різного типу інструмент і пристрої, що обладнуються телескопічними напрямними, що забезпечують надійне та повне висування ящика. Також додатково можна оснастити різними кюветами, гачками або додатковими полицями, що розширює асортимент конфігурацій. Двері інструментальних шаф зачиняються за допомогою надійної двосторонньої ригельної системи.