Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Сейф на замовлення

Як замовити сейф

Для оформлення індивідуального замовлення з менеджером необхідно погодити:
  • Геометричні розміри виробу;
  • Внутрішнє заповнення – кількість полиць, наявність трейзера;
  • Внутрішнє оздоблення;
  • Зовнішнє оздоблення;
  • ТИП сейфа - одностінний, стійкий до злому,
  • вогнестійкий, збройовий;
  • ТИП та кількість замків – ключовий, електронний, механічний кодовий або їх комбінацію;
  • ТЕРМІНИ виконання замовлення.
ТЕРМІНИ ВИКОНАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАМОВЛЕННЯ – від 7 до 30 днів.

seyf_pod_zakaz.jpg

Історія розвитку сейфів

Перший дерев'яний ключ історики знайшли в гробниці фараона Рамсеса ІІ. Але прийнято вважати, що механічні замки з дерева було зроблено кількома цивілізаціями одночасно. Мідні та залізні навісні замки широко застосовувалися вже у Стародавньому Китаї. Система замку з натискним ключем була проста: засув утримувався в замикаючій позиції виступаючими пружинами.
У Стародавньому Римі також застосовували висячі замки з пружинним механізмом, які замикалися і відкривалися поворотом ключа. Саме римляни вигадали нерухомі виступи в замку для того, щоб чужий ключ не міг у ньому повернутися.
Але вже в епоху Івана Грозного грабіжнику довелося б повозитись, щоб зламати сейф того часу – скриньку або скриню. Як правило, робили їх із дерева, окутого залізом, і замки на той момент вже були складними та різноманітними.

З XIV до XVII ст. - Значного модернізації в замкових механізмах майже не було. Проте орнаментація стала дуже вишуканою. Ремісники опановували процес обробки заліза і розробляли замки для воріт, дверей, скринь та шаф.

Перші кодові замки з'явилися в Європі в XVII столітті: для того щоб відкрити такий замок, необхідно було набрати певну комбінацію з літер і цифр на дисках, що крутяться. Великі залізні ящики, вогнетривкі каси з такими пристроями вже були дуже схожі на сучасні сейфи.
Сьогодні сейф – не просто залізна коробка із замком, а складна система охорони вашої власності від несанкціонованого доступу. Типи сейфів різноманітні. Вони бувають зламостійкі (такі наявні у продажу), вогнестійкі, збройові, що вбудовуються – або ті, що поєднують кілька цих характеристик.

zamok.jpg