Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Шафи для одягу

Особливості та переваги шаф для одягу

Одягові шафи призначені для зберігання різних видів одягу/спецодягу, особистих речей. Наші металеві шафи мають ряд відмінних переваг перед звичайними шафами. Вони практичні, зручні у використанні, досить компактні, що дозволяє зберегти велику кількість простору.

Шафи досить універсальні в застосуванні. Завдяки якісному порошковому фарбуванню, з попереднім фосфатуванням поверхні, вони доповнюють інтер'єр. У одягових шафах зручно зберігається робочий змінний одяг, особисті речі співробітників чи відвідувачів. Корпус виготовляється з високоякісної холоднокатаної листової сталі, що значно збільшує ресурс та надійність. Весь модельний ряд шаф для одягу оснащується стаціонарною полицею, різними комбінаціями кріплення речей (поперечини, гачки). За бажання шафу можна обладнати взуттєвою полицею. У стандартних модифікаціях шаф використовується прапорцевий механізм замикання, але двері шафи можна оснастити системою "поворотна ручка під навісний замок" або для підвищеної безпеки замками підвищеної секретності.

Шафи дуже універсальні в застосуванні та важливі для заощадження різних видів одягу і речей. Шафи компанії УХЛ-МАШ підійдуть навіть найвибагливішим і найвибагливішим покупцям, оскільки мають високий рівень якості та надійності, що підтверджується супутньою документацією та відповідними сертифікатами якості.