Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Одягові металеві шафи

Огляд шаф для одягу з металу

Одне з найпопулярніших застосувань металевих шаф - це у виробничі приміщення, спортивні клуби й т.п. Не завжди для оснащення роздягальні використовуються металеві меблі, але з погляду практичності, саме металеві шафи є найбільш довговічними. Одягові металеві шафи не бояться води та пошкодити таку шафку дуже важко, в той час, як навіть дерево, що ламінується, при пошкодженні верхнього шару може бути схильне до небажаного впливу вологи. Ще одним важливим моментом є стійкість одягових металевих шаф.

Металеві шафи можна виготовити як зварних конструкцій. Зварна шафа для одягу не зручна при транспортуванні, але вона надійна. Зламати зварену шафу набагато важче, ніж розбірну. Збірно-розбірні шафи для одягу менш надійні, але все ж істотно міцніше дерев'яних, а й так само привабливі для інтер'єру.

Компанія "УХЛ-МАШ" пропонує вам виробництво металевих шаф для різних цілей на замовлення в найкоротший термін. Отримати розрахунок фахівців компанії ви можете зателефонувавши або залишивши заявку на сайті.