Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Як розблокувати сейф у готелі

Головною функцією сейфа є збереження вмісту. Це актуально у всіх сферах і навіть у готельному бізнесі. Переймаючись постояльцями, готелі часто оснащують номери сховищами. Буває, що поспіх змушує забути пароль від сейфа. Перш ніж розглянути варіанти розблокування, важливо ознайомитися з модельним рядом. Кожен виріб має свої особливості, тому потрібен свій підхід до відновлення пароля.

Що сьогодні представлено у магазинах сейфів Києва для готелів

Готельні сейфи за характеристиками ідентичні офісним та меблевим. Єдине, що їх відрізняє – можливість відкрити сховище адміністрацією. Це важливо у разі втрати ключа чи пароля. Власники установ вирішують купити сейфи у Києві щодо їх призначення, а саме загального сховища. Такі моделі призначені для повсякденного використання. У них розміщують невеликі суми та цінності. Більша група – це спеціалізовані сховища з додатковими захисними властивостями. Вони актуальні для спецустанов.

Сьогодні можна купити сейфи в Україні для готелів таких видів:

  • Вогнестійкі – відрізняються стійкістю до високих температур та опору до вогню. Вони мають маркування, яке відповідає характеристикам сейфа. Корпус формується із двох зварених стінок. Внутрішній простір заповнюється вогнетривким бетонним розчином. Класифікуються на три класи щодо протистояння стихії. Перший клас використовується для зберігання документів та купюр. Другий – магнітних носіїв, третій – цифрових дисків та ін.;
  • Зломостійкі – характеризуються витривалістю до механічної дії. Сейфи мають стійку до висвердлювання замкову систему. Комплектуються ригелями та незалежними замками. Корпус виконаний як сендвіч-панель із прошарком композитного бетону та гранітної крихти. Тип злостійкості визначає товщина металевого листа від 12 мм;
  • Комбіновані – поєднують вогнетривкість та стійкість до злому. Таке виробництво лімітоване, переважно створюються на замовлення. Такі сейфи виправдано дорогі, адже водночас вогне- та зломостійкі властивості доступні унікальному продукту.

Незалежно від приналежності та типу, виробники пропонують купити сейф у Києві з сертифікатом та гарантійним супроводом. Сховища мають великий асортимент, тому легко придбати сейф під конкретні завдання.

17_02_22_0.jpg

Особливість готельного сейфу: чим відрізняється і як використовується

Збереження особистих речей, грошей та коштовностей відбивається на репутації готелю. Зазвичай у готелях встановлюють недорогі сейфи з базовими функціями. Вони відносяться до групи сховищ, яким характерні невеликі розміри, міцні стінки та кодові замки. Запірна система повинна відкриватися і бути простою у використанні.

Готельні сейфи від виробника мають малі габарити. Загальна вага коливається від 4,5 до 18 кг. Щоб виключити крадіжку сховища, стінки фіксуються до поверхонь за допомогою анкерних кріплень. Готелі купують сейфи недорого із встановленим кодовим замком. Такі моделі відрізняються наявністю майстер-ключа або коду. Зазвичай адміністрація має паралельний доступ до сховища. У разі втрати пароля можливе аварійне розтин.

Опція пам'ять подій регламентує спроби неправильного введення пароля. Системою встановлено ліміт на введення кодової комбінації, перевищення якого призводить до блокування дверей. Щоб розблокувати готельний сейф з електронним замком, необхідно зв'язатися з персоналом або повідомити про проблему. Самостійний злом небажаний, адже прирівнюється до псування майна і тягне за собою фінансову компенсацію.

Метод аварійного розтину сейфа з кодовим механічним замком

Часто у готельних номерах зустрічаються сховища із механічними замками. Їхньою основною рисою є характерна поворотна ручка. По колу металевого барабана є рисочки із цифрами, за допомогою яких набирається кодова комбінація. Перш ніж купити сейф із таким замком, важливо уточнити, чи передбачається можливість заміни коду. Якщо ні, розблокувати таку систему можна за допомогою серійного номера, звернувшись до сервісної служби.

У випадку електронного замка, всі дані про сейф відображені в паспорті або інструкції щодо його експлуатації. Зазвичай виробником передбачено комбінацію. Її введення зніме блокування. В іншому випадку слід дзвонити в сервіс з аварійного розтину.

Якому замку надати перевагу при виборі сейфа для готелю?

Представлені в інтернет-магазині сейфів моделі відрізняються замковим механізмом. Для готельних сховищ раціонально підбирати замок із аварійним відкриттям. При цьому він має бути практичним та надійним з боку секретності.

Вигідно купити сейф в Одесі та містах України з такими типами:

  •  ключовий;
  •  магнітний;
  • біометричний;
  • кодовий, електронний чи механічний.

В основному сейфи Києва замикаються на ключ і не дуже практичні для готелів. У разі втрати ключа з'являється необхідність робити дублікат. Позитивна якість моделей – простота використання. Попит на продаж сейфів з кодовим замком зростає завдяки автоматизації, функціональності та ціні. У жодному разі при блокуванні дверей не потрібно вирішувати проблему самостійно. Усі питання про розтин сховища вирішує адміністрація. Такий підхід допоможе правильно вибрати сейф для офісу, а також відкрити його у разі втрати пароля.