Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Відмінності між холоднокатаною і гарячекатаною сталлю

У сучасному світі люди звикли покладатися на себе та інтернет при виборі товарів чи послуг. При покупці продукції з металу, часто можна зустріти поняття холоднокатаної та гарячекатаної сталі. З'являється закономірне питання: що краще? В цьому випадку буде доречно вжити терміни: ціна і якість.

Гарячекатана сталь обходиться дешевше. Товщина такого листа буде нерівномірною, і найчастіше просідає середина. У нього будуть округлені кути й окалини.

09_06_21_укр.jpg

Холодновальцьований лист буде ідеально рівним і тонким, в ньому точне співвідношення кутів та довжини. Крім того, поверхня таких виробів буде гладкою й чистою. Це коштує дещо дорожче, але й виріб виграє в якості. Чи потрібно говорити, що при виготовленні металевих меблів, виробники на зразок УХЛ-МАШ, використовують холоднокатану сталь?

Що ж залишається гарячекатаним листам? Вони хороші як допоміжний матеріал. Часто застосовуються для будівництва фундаменту та опорних конструкцій промислових об'єктів. Але не рекомендуємо економити на якості меблів. Вибирайте надійне обладнання виробництва УХЛ-МАШ.