Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Догляд за меблями з нержавіючої сталі

Щоб підвищити термін експлуатації меблів, важливо правильно за ними доглядати. Вироби з нержавіючої сталі не потребують багато уваги. Завдяки стійкості до корозії та гігієнічності, матеріал необхідний для лабораторій, харчової та хімічної промисловості. Такі вироби представлені в УХЛ-МАШ: столи, тумби, шафи, стелажі та інші меблі. Розглянемо особливості догляду за нержавійкою.

Догляд за меблями з нержавіючої сталі

Під час досліджень вироби навантажуються і можуть контактувати з хімічними речовинами. Але нержавіюча сталь стійка до іржі. Якщо реагент перекинувся, оптимальне рішення – промити поверхню теплою водою. Щоб на стільниці не утворювався наліт, протираємо її напівсухою мочалкою. Мийні засоби неоднозначно впливають на матеріал. Використовуємо рідини, в залежності від структури та складу.

28_09_21.jpg

Вибираємо такі засоби:

  • щадні гелеподібні розчини;
  • рідкі засоби у вигляді розпилювача;
  • жиророзчинні компоненти для виробів.

Щоб зберегти вигляд обладнання, слід видалити залишки хімічних продуктів. Звертаємо увагу на місця з вигинами, ґратами. Меблі з нержавійки від компанії УХЛ-МАШ відрізняються високою термостійкістю, вони невразливі до корозії. Вироби практичні, мають надійний конструктив і виробляються з безпечних матеріалів. Догляд за меблями – запорука тривалої експлуатації та продуктивності персоналу.