Новини компанії
Телефонуйте в

Металеві меблі

Сильні сторони металевих меблів

Змінювалися часи, змінювався і стиль в інтер'єрі. Вік індустріалізації привніс свої корективи в дизайні. Індустріальний стиль немислимий без обстановки з металу. Та й у сучасній обстановці завжди знайдеться хоча б один предмет меблів із металу, і це не дивно; вони міцні та довговічні, а у поєднанні з іншими матеріалами можуть бути дуже витонченими й стильними. Метал панує в інтер'єрах барів та кафе, виконаних у стилі хай-тек, арт-деко. Доступні металеві меблі й в класичному стилі.

Металевими називають меблі, деталі конструкцій якої виконані з металу. Її виконують з листової сталі, для меблів з металевим каркасом застосовують сталеві труби, оброблені покриттями, як хром, нікель або фарбують методом порошкового фарбування. Меблі може бути представлені збірно-розбірними конструкціями, корпусною – поєднанням металевого каркаса та іншого матеріалу. Сучасною промисловістю випускаються різні сплави для металевих меблів.

Меблі з металу можуть бути ковані, що популярно зараз. Використовуються метал і для створення інтер'єру в кав'ярнях та магазинах: - вигнуті труби, зварені елементи кованого декору, що становлять індустріальний стиль. Ковані меблі виготовляються як у стилі модерн, так і в кантрі, вони надають будинку стиль урочистості, вносячи в обстановку чарівність минулих століть. У наші дні також популярні литі меблі з чавуну, що підходять для парків і садових ділянок. Литі предмети меблів стійкі до атмосферних опадів та перепадів температур і невибагливі у догляді.

Асортимент предметів інтер'єру з металу дуже різноманітний; в офісі – це шафи та етажерки, комп'ютерні столи та стільці, сейфи та стелажі, у кафе столики зі стільцями, сервірувальні візки. Застосування металевих меблів в офісі обумовлено рядом переваг; вони довговічні, легкі у збиранні, екологічно чисті. Їх легко утримувати в гігієнічній чистоті тому вони активно використовуються в медицині та громадському харчуванні.

Металеві меблі широко поширені як на підприємствах, так і в побуті. Використання металевих меблів поширено в офісах, спортивних установах, складських приміщеннях, на виробничих підприємствах, лікарнях, навчальних закладах та в інтер'єрі квартир.

Такі меблі мають переваги, що роблять їх універсальними в різних сферах експлуатації. Дуже часто металеві меблі стають заміною меблів з деревинно-стружкових плит, дерева, пластику та подібних матеріалів.