Новини компанії
Телефонуйте в

Лабораторні меблі від виробника

Лабораторні меблі від виробника

Основа будь-якої лабораторії - це лабораторні меблі та обладнання. Весь процес досліджень був би безглуздим, якби фахівці працювали на звичайних столах, зберігали хімічні реактиви у звичайних шафах та мили лабораторний посуд у звичайних раковинах. Сучасні лабораторії оснащуються якісними лабораторними меблями, які відповідають європейським стандартам, функціональні та практичні. А виробник лабораторних меблів своєю чергою орієнтується на ергономічність та тривалий термін експлуатації обладнання, і що найголовніше, на безпеку роботи людей у лабораторії.

Проектування лабораторних меблів

Використовуючи новітні системи автоматизованого проєктування, (включаючи 3D) наша команда дизайнерів гарантує, що всі наші проекти лабораторних меблів здійснюються у вимогливих клієнтів, в той час, включаючи вимоги безпеки та законодавства.

Наші послуги дизайну Вашої лабораторії безкоштовні.

Лабораторні меблі УХЛ-МАШ - це сучасний стиль та дизайн. Ми постійно оновлюємо та розширюємо асортимент матеріалів для виробництва меблів. Наші фахівці завжди зможуть знайти особливість, яка гармонійно завершить будь-яку ідею та доповнить інтер'єр Вашої лабораторії. Будь-яка ідея, втілена в життя руками наших майстрів, набуває реальної форми, колориту, композиційної завершеності. Виробництво лабораторних меблів нашими фахівцями дозволить Вам реалізувати плани щодо облаштування лабораторії.


Виробництво витяжних шаф

Наші сучасні лабораторні меблі включають новітні технології AutoCAD дизайну, що дає нам можливість запропонувати продукт високої якості за найбільш вигідними цінами від виробника. За заявками споживачів можливе виготовлення меблів за індивідуальними розмірами.
Нерідко фахівці фірми виїжджають до замовника для обмірювання приміщень та консультацій щодо оптимального набору меблів для конкретної лабораторії. На вибір пропонується широка гамма кольорів виробів. Низькі ціни та висока якість меблів задовольняють навіть найвибагливіших клієнтів.

Виробництво лабораторних столів

Стіл лабораторний необхідний проведення фізичних і хімічних аналізів у лабораторіях різного призначення. В основі столу лабораторного розташовується металева конструкція збірно-розбірного типу, яка виконана з металевих труб з прямокутним і квадратним перетином, розмірами 40х60мм., 40х25мм і 25х25мм відповідно.

Металокаркас столу покритий високостійкою епоксиполіефірною порошковою фарбою. Поверхня лабораторного столу може бути покрита міцним пластиком, керамічною плиткою, натуральним гранітом, ДСП та фанерою, покритою пластиком високого тиску. Каркас столу витримує навантаження від 100 до 300 кг. Опори столу легко регулюються по висоті, що дозволяє компенсувати нерівність підлоги та вирівнювати поверхню столу за рівнем меблів. По торцях столу розташовуються заглушки з поліпропілену.

Під стільницею, за бажанням замовника, знаходяться підвісні, підкатні, підставні тумби, висувні ящики. Стіл поставляється в розібраному чи зібраному вигляді. Стіл лабораторний пристінний може бути доукомплектований, крім підвісних тумб, полицями для лабораторного інструментарію та посуду, до нього підводиться газ, вода, електрична напруга.

Виробництво лабораторних шаф

Шафи для зберігання реактивів нашого виробництва дозволять на тривалий час і безпечно зберігати Ваші реагенти, а також убезпечити приміщення від шкідливих і токсичних випарів. Шафи для зберігання реактивів, як і витяжні шафи, підключаються до централізованої системи вентиляції. Отвори та витяжний фланець дозволяють нормувати та контролювати циркуляцію повітря.

Шафи для лабораторного посуду та обладнання виготовлені з високоякісного листового металу. Достатньо одного погляду на шафу, і ви вже знаєте скільки чистого посуду залишилося або де знаходиться потрібна колба. Крім зберігання посуду, лабораторні шафи цієї серії вирізняються акуратним зовнішнім виглядом. Шафа може служити чудовим доповненням у будь-якому кабінеті. Стінки можуть бути виготовлені з хімостійкого пластику, який не боїться високої вологості, температури, кислот, лугу, барвників та інших негативних впливів. Можливе виготовлення шафи інших розмірів та комплектацій.

Матеріали, що застосовуються у виробництві лабораторних меблів

Ми застосовуємо лише високоякісні матеріали. Підбір матеріалів завжди проводиться у відповідності до завдань, що реалізуються в даній лабораторії. У наших лабораторних меблях ми використовуємо:
  • Цільнозварний металевий каркас із профільної труби, покритий порошковою фарбою.
  • Листову сталь завтовшки 0,8-1мм, покриту порошковою емаллю.
  • Сучасні високоміцні матеріали для робочих поверхонь: пластики високого тиску, керамограніт, натуральний граніт, нержавіючу сталь, керамічну плитку.
  • Склопластик різних призначень для обробки внутрішніх поверхонь витяжних шаф.
  • Загартоване та органічне скло.
  • Якісну та довговічну фурнітуру від провідних закордонних виробників (дверні петлі та суцільнометалеві висувні ящики УХЛ-МАШ, регульовані опори, підйомні механізми для витяжних шаф).
  • Електроустаткування та електрофурнітуру.
  • Лабораторні системи вентиляції різної продуктивності.
  • Лабораторні системи підведення води та газу.
  • Сучасні естетичні та ергономічні оздоблювальні матеріали.