Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Як вибрати меблі для офісу

Основні критерії вибору офісних меблів

Отже, настав час, коли ви вирішили придбати нові або оновити старі комп'ютерні крісла та стільці, та інші меблі для офісу. Це досить серйозний крок, тому що від правильного вибору меблів для офісу не тільки залежить імідж компанії, а комфорт клієнтів і співробітників.

Під час вибору необхідно керуватися якістю. Хороші комп'ютерні крісла та стільці та інші офісні меблі можуть бути виготовлені в будь-якій країні. Найголовніше, щоб вона була конструктивно продуманою, зібраною з якісних деталей та дуже зручною. Меблі для офісу, як правило, випускаються серіями зі 100 елементів.

При виборі необхідних вам елементів офісних меблів із серії, обов'язково купіть кілька додаткових елементів, які допомогли б вам зробити інтер'єр офісу завершеним та оригінальним. Це можуть бути підкатні тумби, картотеки для трудових книжок канцелярські та підвісні шафи та інше. Офісні предмети інтер'єру високої якості та металу, після багаторазових розбирань та складання, продовжують добре виглядати і не втрачають своєї міцності. Ця якість може стати вам у нагоді у разі переїздів на інше місце.

met-mebel.jpg

Хороші меблі для офісу повинні бути досить довговічними, що залежить від якості матеріалу. Переважна більшість предметів інтер'єру в офіс виготовляється з металу. Що ж стосується покриття, ми рекомендуємо віддавати перевагу меблям, які покриті порошковою фарбою. Це полімерне, досить товсте покриття, яке має підвищену зносостійкість. Якщо вам потрібні предмети інтер'єру з натуральної деревини, то ви можете замовити вироби з дерев'яним фасадом. Металевий міцний каркас та багатий вигляд впишуться у будь-який інтер'єр офісу.

Отже, ви вже обрали офісні меблі від певного виробника. Зателефонуйте кілька компаній, які займаються реалізацією цих меблів. Віддайте перевагу тій, яка запропонує найбільш потрібну ціну. Бажано, щоб компанія не тільки вам доставила меблі для керівника та персоналу, а ще й зібрала їх.

Коли всі привезуть до вас на місце, огляньте упаковку. На ній не повинно бути ні вм'ятин, ні подряпин, ні іншого ушкодження. Вироби із пошкодженою упаковкою необхідно замінити. Якщо це зробити неможливо, то відкрийте упаковку та уважно огляньте виріб. Шлюб, до речі, може виявитися і вже під час складання, тому не потрібно викидати упаковку. У разі неповної комплектації, зателефонуйте в компанію і вимагайте деталь, що не вистачає.

На вітчизняному меблевому ринку можна знайти моделі, виготовлені з натуральної деревини. Такі меблі виглядають престижно і дуже красиво, але й коштують вони дорого. Тому краще віддавати перевагу меблям з металу.