Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Що таке порошкове фарбування?

Де використовується порошкова фарба

Порошкове фарбування є найбільш сучасним на сьогоднішній день методом нанесення декоративно-захисного покриття на широкий спектр матеріалів, що використовуються в різних індустріях. В даний час на ринку не існує аналогів даної технології, оскільки вона має низку незаперечних технологічних та економічних переваг, а також не завдає шкоди екології.

На відміну від рідких фарб, порошкові фарби не мають у своєму складі розчинників, тому часто називають «фарбами без розчинника». Порошок, що використовується для фарбування, є сумішшю частинок пігменту і каучуку. У процесі фарбування заряджені частинки порошкової фарби розпорошуються на електрично нейтральну поверхню, після чого вона поміщається в спеціальну піч, в якій ці частинки нагріваються і розм'якшуються, а потім повністю вбираються поверхнею, що фарбується. В результаті виходить довговічне, стійке, високоякісне та привабливе на вигляд покриття з відмінними захисними властивостями.

Технологія порошкового фарбування розвивається надзвичайно швидкими темпами. В даний час йде активна розробка нових технологій порошкового фарбування, що сприяє появі все більших областей її застосування.