Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Як правильно зберігати метизи

Ефективне виробництво потребує правильно організованого простору. Коли всі потрібні інструменти під рукою — не витрачається зайвий час на їх пошук. Куди покласти метизи, щоб вони не розсипалися й не губилися? Ознайомтеся з універсальною пластиковою тарою. Вона представлена у вигляді боксів, контейнерів і металевих шаф. Продумана комплектація забезпечує місцем для зберігання інвентарю.

Особливості тари для метизів

Таке обладнання встановлюється в робочій зоні цехів, майстерень, гаражів. Воно оптимізує простір, спрощуючи багато завдань майстра. До того ж це безпечні меблі. Наприклад, інструментальні шафи можуть комплектуватися дверима з замком. Це дозволяє обмежити доступ сторонніми особами. Пластикові місткості зручні у використанні. Більшість боксів мають ідентифікатори, щоб підписати вміст. Коли в них акуратно складене оснащення, майстер легко знаходить потрібні деталі.

31_08_21.jpg

Тара відрізняється міцним корпусом. Він витримує помірні удари та регулярне динамічне навантаження. Пластикові контейнери можна розміщувати в приміщеннях з різким перепадом температур. А в разі термічного впливу, вони не відразу піддаються загорянню. Такі умови неприпустимі для звичних картонних коробок.

Місткості для метизів купуються під особливості майстерні. Окремі позиції можна встановлювати на регульовані ніжки або кріпити до стіни. Більш компактну тару можна штабелювати. Як показує практика, таким обладнанням можна укомплектувати навіть невелике приміщення. Ємності для метизів зручні у використанні, розмежовують і спрощують доступ до інвентарю. Меблі відрізняються продуманим функціоналом, надійним конструктивом і багаторазовим використанням.