Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Пропонуємо шафи для індивідуальних засобів захисту

Безпека персоналу є основним критерієм компанії. Умови роботи повинні відповідати санітарним нормам і вимогам пожежної безпеки. У разі надзвичайної ситуації важливо швидко зреагувати та вжити необхідних заходів. Для цього компанія УХЛ-МАШ розробила шафи для індивідуальних засобів захисту.

Огляд і особливості шаф для спеціалізованого інвентарю

Меблі даної лінійки потрібні для оснащення структурованих підрозділів. В їх число входять підприємства газорятувальних служб, металургійних підприємств і МНС. Шафа для засобів першої допомоги належить до пожежного інвентарю. Такі меблі встановлюються, щоб забезпечити збереження технічних засобів пожежогасіння. Завдяки цьому вдається оперативно реагувати на ризики для порятунку людей і матеріальних цінностей.

shkaf_dlya_individualnykh_sredstv_zashchity.png

Замовити й купити шафу для індивідуальних засобів захисту (пожежна шафа) можна в Києві або інших містах України. Встановлення багатофункціональної пожежної шафи здійснюють технічні фахівці, згідно з затвердженими нормативами. Пропонуємо виготовлення шафи різних розмірів і комплектацій, враховуючи параметри приміщення.