Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Особливості стелажів СК для білизни

Де застосовуються стелажі для сушіння одягу

Сушка одягу займає багато часу, особливо, якщо температура в приміщенні низька, а вологість висока. Розв'язати цю проблему здатні стелажі для сушіння. Без них не обійтися в місцях, де є необхідність у швидкій сушці одягу і взуття. Стелажі для сушіння одягу потрібні на промислових підприємствах, в спортивних і дитячих установах, в лікарнях і лабораторіях і т. д. Крім цього, вони підходять для використання в побуті, і можуть застосовуватися в приватних будинках чи квартирах.

Головне про конструкцію металевих стелажів для білизни

Конструктивно стелаж для сушіння одягу складається з вертикальних стійок, сітчастих полиць і пластикових підп'ятників. Головна особливість виробів – полиці з сітчастим полотном. Завдяки йому одяг швидше висихає. Кількість полиць може бути різною, і варіюється від трьох до семи одиниць. До вертикальних стійок полки кріпляться за допомогою металовиробів. Для підвищення міцності перша та остання полиці додатково фіксують куточками.

При виробництві стелажів для сушіння одягу використовується листова сталь. Всі елементи конструкції піддаються фосфатування і фарбуються порошковою фарбою. Завдяки цьому стелажам не страшні температурні перепади та висока вологість, вони надійно захищені від корозії.


При виборі стелажів потрібно відштовхуватися від обсягу одягу, яка буде сушитися, а також площі приміщення. Стелажі досить компактні. Вони не займають багато місця, але вміщають велику кількість одягу. Обладнання можна використовувати для сушіння будь-якого одягу, включаючи верхній, а також взуття.

Компанія УХЛ-МАШ виробляє металеві стелажі для сушіння одягу. На вибір пропонуються моделі з різною кількістю полиць. Це впливає на висоту і місткість конструкцій. Завдяки цьому можна вибрати стелаж для конкретних завдань.