Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Особливості антистатичних столів

Навіщо потрібні антистатичні столи

Навіть невеликий статичний заряд здатний вивести техніку з ладу. Особливо це стосується інструментів, задіяних в роботі майстра. Це можуть бути свердла, болгарки, різні мікросхеми і деталі. Ремонт або заміна такої апаратури коштує чималих грошей, тому важливо правильно оснастити робоче місце. Виробник УХЛ-МАШ рекомендує антистатичні столи. Вони не накопичують статичний заряд, що робить їх безпечними для роботи з електроприладами.

Антистатичний стіл потрібен для роботи з чутливими електроприладами. Його стільниця зроблена з ЛДСП, яка володіє антистатичними характеристиками. Таким поверхням не страшні дрібні подряпини і потертості. За рахунок цього вони не тільки безпечні, але і практичні. Каркас же виготовлений із сталевого профілю, який має підвищені показники міцності.

stol_antistaticheskiy_banner.jpg

Металеві поверхні пофарбовані порошковою фарбою сучасного світло-сірого кольору. Вона захищає метал від дрібних дефектів, а також прямого впливу вологи. Висота антистатичного столу регулюється під потреби майстра. За таким столом зручно працювати весь день. При необхідності його функціонал можна доповнити комплектацією, з чим допоможе менеджер компанії. Вибирайте надійні антистатичні столи на сайті УХЛ-МАШ.