Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Зміни в зростанні виробництва металопродукції

За підсумками декількох місяців 2021 року Україна наростила потужності з виробництва не тільки чавуну на 9 %, але й сталі. Вона також збільшила показники металопрокату, відповідно на 7,2 і 7 %. У тоннах ці дані звелися до близько 7 млн. чавуну і сталі, а також приблизно 6,4 млн. металопрокату.

25.05.21.jpg

Основними споживачами стали були українські виробники металевих виробів, одним з яких є компанія УХЛ-МАШ. Металургійне виробництво було повністю забезпечено залізорудною сировиною навіть без імпорту. Це важливе досягнення в непростий час. Експорт на 8 % втратив позиції в порівнянні з 2020 роком і склав 14,21 млн. тонн.

Металолом впевнено бив рекорди аналогічного періоду минулого року. Його заготовили на 30% більше, що за підсумками склало 1,12 млн. тонн. Експорт, своєю чергою, виріс практично на 10% до 87 тис. тонн.

Це дає надію, що у важкий час наші компанії залишаться на плаву. Важливо впевнено продовжувати рух. Це лежить в основі роботи УХЛ-МАШ. Компанія бажає продуктивної роботи та нових досягнень.