Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Яким повинен бути стіл для лабораторій

Як лабораторні столи допоможуть в дослідженнях

Лабораторія — це зона високої відповідальності, адже навіть незначна помилка може стати причиною невдачі. Як цього не допустити? Важливо надати в розпорядження дослідника практичні та стійкі меблі. Такими властивостями володіють лабораторні столи. Вони бувають різних характеристик і збірки, що зручно для оснащення конкретного приміщення. Але яким має бути стіл для лабораторій? Розглянемо характеристики виробів. Завдяки функціональності, столи потрібні в багатьох дослідницьких центрах. Вони мають високу стійкість до хімічних впливів, що важливо при контакті з реагентами.

Чим це допоможе:

  • організувати продуктивне робоче місце;
  • сформувати безпечне середовище для досліджень;
  • встановити у швидкому доступі реагенти та обладнання.

25_01_22_0.jpg

Якість дослідів залежить від оснащення лабораторії. Це стосується якості меблів, її комплектації та збірки. Важливо врахувати матеріали, з яких зроблені столи. В їх основі повинен бути метал. Він витримує високі навантаження і стійкий до швидкого зносу. Важливе завдання – правильно вибрати стільницю. Вона має бути стійкою до швидкого зносу, але залишатися практичною. Так, поширене застосування постформінгу, фанери в пластиці, нержавіючої сталі, пластика VKPL, керамогранітної плити й граніту.

Сучасні лабораторні столи можуть комплектуватись:

  • антивібраційною системою;
  • лампа денного світла;
  • надставка;
  • мийка;
  • тумба.

Щоб провести роботи, не відходячи від робочого місця, важливо підібрати комплектацію. Так, стіл-мийка зручний для миття пробірок та їх подальшої сушки. Мобільні столи потрібні в приміщеннях з невеликою площею, завдяки зручному транспортуванню. Стаціонарні пристінні або острівні меблі формують єдину виробничу зону в будь-якій точці приміщення. При цьому столи можуть оснащуватися тумбами. В них зручно складати місткості, інструменти та матеріали. Завдяки цьому вони завжди під рукою.

Не менш важливий вибір виробника. Продукція повинна бути надійною, відповідати технологічним нормам і вимогам безпеки. Так, компанія УХЛ-МАШ пропонує асортимент лабораторних столів. Вони виконані в різній комплектації, щоб відповідати поставленим завданням.