Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Яким повинен бути офісний сейф?

Яким повинен бути офісний сейф?

Все ще не знаєте, як вибрати сейф? Багатьох це питання ставить у глухий кут, адже сейф повинен гарантувати безпеку активів. Для цього підходять броньовані або вогнестійкі сейфи, але так вони зручні? Невигідно купувати дороге сховище, якщо в ньому планується зберігати папери, печатки та невеликі суми. Зверніть увагу на офісні сейфи від виробника УХЛ-МАШ.

04_03_21.jpg

Сейфи для офісу бувають різними

Зварні сейфи поєднують надійність і зручність використання. Вони мають клас взломостойкости Н0, який дає базову стійкість до злому. Навіть при спробі злому, товщина стінок у 2-5 мм захистить від швидкого злому. Двері зроблені з товстої сталі, тому їх непросто пошкодити. Додатково на них відсутні зовнішні петлі, а для замикання використовується ригельний механізм. Що це означає? Навіть при зломі замку двері будуть закриті.

Всередині сейфів має бути достатньо полиць, але також вітається вбудований трейзер. Це невеликий відсік із замком, який додатково захищає цінності. Після установки сейфа його можна закріпити до підлоги. Це робить його ефективним засобом захисту майна. Дізнайтеся більше у менеджера або на сайті виробника УХЛ-МАШ. Пропонуємо надійні сейфи на будь-який бюджет.