Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Як закріпити меблевий сейф

Як закріпити меблевий сейф

Піклуючись про збереження цінного майна, слід купувати меблеві сейфи. Вони підходять для приватного та комерційного користування. Немає суворого регламенту щодо кріплення такого сховища (за винятком моделей для зброї). Але відповідальний монтаж забезпечить додатковим захистом від зловмисників. Надійно встановлені сейфи складно піддати злому, тому розглянемо особливості монтажу меблевих сейфів.

Види й тонкощі конструкції меблевого сейфа

Все більше людей цікавиться покупкою сейфа для дому. Люди прагнуть захистити коштовності, носії інформації та гроші. Це важливо робити, тимчасово залишаючи житло без нагляду, коли воно піддається небажаній увазі. Невеликі металеві сейфи є практичним розв'язанням цих проблем. Перш ніж купити сейф меблевий в Києві, важливо визначитися з вартістю. Ціна такого сховища повинна варіюватися в діапазоні 30% від загальної вартості вмісту. Так виключається ймовірність переплати за надмірний захист або покупки невиправдано дешевої продукції.

Ознайомимося з моделями меблевих сейфів українського виробництва:

  • можливість непомітного монтажу;
  • оптимальна стійкість до спроб злому;
  • розміщення сховища всередину меблів;
  • використання надійного запірного механізму.

Навіть невеликий сейф меблевий можна помістити всередину шафи, офісного столу або комода. Таким чином можна збільшити його захисні властивості. Особливістю сховищ вважається невелика вага. Такі моделі можна підняти, але надійна фіксація виключає цей ризик. Для забезпечення захисної функції, всі екземпляри виробляються з металу. Товщина стінок оптимальна, щоб витримувати нетривалі механічні дії. За допомогою показника взломостойкости визначається ступінь стійкості до злому. Металевий корпус витримує удари та нетривале розпилювання. Матеріал попередньо фосфатується, після чого забарвлюється порошковою фарбою. Вона довго не вигоряє і захищає від дрібних подряпин. Така обробка вберігає поверхні від корозії. Завдяки цьому стінки не покриваються іржею.

Вибір оптимального варіанту встановлення меблевого сейфа

Перш ніж купити меблевий сейф, важливо визначитися з місцем його установки. Сховища можуть монтуватися до полиці шафи або розміщуватися посеред кімнати. В останньому випадку в стінці шафи передбачені кріплення. Вони забезпечують міцну фіксацію і захист від фізичної крадіжки сейфа. При використанні в домашніх умовах, слід вибирати непримітне місце для розміщення сховища. Для експлуатації меблів в офісі, рекомендуємо подбати про системи спостереження. Це підвищить безпеку сховища, а також забезпечить можливими доказами. Встановлення меблевого сейфа на міцній основі допоможе уникнути шкідництва і крадіжки цінностей.

Кріплення сховища в тумбі або шафі проводиться швидше. Досить зафіксувати виріб в обраній зоні. Щоб закріпити сейф всередині фурнітури, не потрібні інструменти. Але такий спосіб менш безпечний. Рекомендуємо дотримуватися рекомендацій по установці меблевого сейфа. Не нехтуйте можливість підвищити безпеку цінностей. Вибирайте надійні сховища з металу.