Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Як вилочні навантажувачі допомагають організувати товарообіг складу

Яке місце навантажувачів на складі?

Як тримати під контролем високий товарообіг? Це часта проблема великих компаній, складських приміщень і виробництв. Продукцію потрібно швидко розмістити після приймання, а також підготувати до подальшого відправлення. Це вимагає злагодженого складського зберігання, але як його домогтися? Оптимальним рішенням є використання вилочних навантажувачів. Вони призначені для переміщення великої кількості вантажу. Це можуть бути ящики, палети, а також складені стопки товарів. Так як вантажна техніка поліпшить товарообіг?

18_01_22_0.jpg

Вантажопідіймачі подужують підйом навіть критично високої ваги. Так, одна одиниця спецтехніки справиться з переміщенням до 3000 кг. При цьому вони залишаються мобільними. Наявність коліс здорово спрощує пересування техніки. Це важливо для швидкого відвантаження товару.

Навантажувач використовує вертикальну щоглу, висота якої досягає 4500 мм. Це зручно, щоб розмістити палету на самі верхні полиці. В цей час оператор управляє технікою, розташувавшись в кабіні водія.

Вироби бувають кількох видів: дизельні, газові та електронавантажувачі. Для їх переміщення використовуються міцні колеса. Вони долають нерівності й тріщини підлоги, а також не бояться швидкого проколу. Це робить навантажувачі потрібною технікою. Ознайомитися з асортиментом можна на сайті компанії. В УХЛ-МАШ знайдеться складське обладнання на будь-який бюджет.