Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Як вибрати місце для вбудовуваного сейфа

Придбали сейф і зіткнулися з питанням його монтажу? Лінійка сховищ для прихованої установки може вбудовуватися прямо в стіну. Такий варіант підходить для Користування в межах офісу, квартири, службових приміщень і невеликих торгових точок. Він забезпечує високий ступінь зламостійкості навіть при базових параметрах (0-2 клас). Сейф використовується для збереження матеріальних цінностей від стороннього доступу.

Які параметри слід врахувати

Вбудоване сховище має компактні розміри. Завдяки цьому його зручно заховати в стіну. До вибору місця для монтажу слід поставитися серйозно. Якщо розглядати кутову зону, необхідно врахувати відкриття дверей. Вона повинна відчинитися, не впираючись в поверхню. Підготовка ніші здійснюється за чіткими правилами. Товщина стіни повинна бути на 10 см більше глибини сейфа. Відступ з усіх боків витримується в межах 3-4 см. Це місце призначено для ізоляційного шару. Покриття ізолює стінки сейфа від зайвої вологи.

19_08_21.jpg

Коли сховище поміщається в нішу, зверніть увагу на такі деталі:

  • петлі встановлюються з правого боку;
  • замкові ригелі розташовуються по лівій частині;
  • замкова панель на кілька сантиметрів занурюється в стіну.

Сейф кріплять щодо рівня. Простір, що залишився між конструкцією і поверхнею ніші заповнюють цементною сумішшю. На задній частині виробу знаходяться металеві виступи. Вони впираються в закріплені раніше балки чи стіну. Це забезпечує надійну фіксацію корпусу і не допускає його вилучення зловмисниками.

Сейф захищає цінності від крадіжки та загоряння. Він облаштований товстими дверима, на які встановлюється замок. Залежно від уподобань, можна підібрати сховище з електронним, механічним або кодовим запірним механізмом. Фурнітура витримує помірні спроби злому, має захист від висвердлювання. З вбудованими сейфами цінні речі завжди в безпеці.