Новини компанії
Телефонуйте в

Як правильно вибрати офісний стіл

До вибору комп'ютерного столу слід поставитися відповідально. Його якість впливає на комфорт і здоров'я персоналу. Перше, на що звертає увагу покупець – конструкція столу. Вона представлена в кутовому або прямому вигляді. Слід виділити основні відмінності, щоб правильно вибрати меблі для офісу.

Як визначитися з моделлю і конструкцією столу

Кутові моделі більш габаритні. Вони складаються з Г-подібної стільниці, завдяки якій збільшується корисна площа. Також вони розмежовують приміщення, формуючи окремі робочі місця. Столи прямокутної форми такі ж практичні. Вони місткі, просторі та стійкі до помірних навантажень. Цього достатньо для комфортного використання фурнітури.

Обов'язково слід враховувати:

  • місце встановлення меблів;
  • допустима площа приміщення;
  • основне призначення і функціонал.

Особливістю комп'ютерних столів є конструкція, що призначена для роботи з ПК. У корпусі передбачений прихований кабель-канал і вивід під комунікації. Він присутній в кутку просторої стільниці. Такий конструктив забезпечує впорядковане розміщення кабелів. Це сприяє безпечному підключенню техніки. При цьому на поверхні столу достатньо місця для встановлення комп'ютера і роботи з паперами. Стільниця з ДСП поміщається на металевий каркас. Це дозволяє досягти високої стійкості до навантажень.

Офісні меблі виробництва УХЛ-МАШ виконані з урахуванням особливостей фізіології людини. Столи відрізняються оптимальною висотою. Завдяки цьому користувач може довго перебувати в сидячому положенні. Це не завдасть згубного впливу на здоров'я спини. Організуйте надійне робоче за допомогою офісних меблів. Вони доступні в асортименті компанії УХЛ-МАШ.