Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Виробляємо стійки для сушіння одягу

Стійки для сушіння одягу: огляд новинки

Чиста уніформа – візитна картка фірми. Зручний, вчасно просушений одяг забезпечує безпечну і комфортну роботу. Виробник УХЛ-МАШ пропонує новинку – стійки для сушіння одягу. Вони широко застосовуються в роздягальнях спортивних комплексів, промислових компаніях і пунктах прокату інвентарю. Підтримка гігієни екіпіровки неможлива без своєчасної сушки, саме тому розглянемо особливості стійок.

Як функціонує сушильне обладнання?

Головний елемент пристрою – це тен. Він нагріває повітря до заданої температури та забезпечує його подачу в складно доступну внутрішню частину форми, взуття та рукавичок. Попри контакт з гарячим повітрям, матеріал спорядження не псується. Швидка і м'яка сушка призначена для виробів, як зі штучної, так і натуральної тканини. Обладнання допоможе швидко висушити головні убори.

stojki.jpg

Стійка для сушіння одягу являє собою продуману установку:

  • з 6, 12, 18 і 24 патрубків;
  • опорних регульованих ніжок;
  • прямокутного блоку з нержавійки;
  • з'єднаних між собою горизонтальних труб.

Сушильне обладнання працює від мережі 220В-240В/50 Гц, а також має захист від перегріву. Виріб простий в експлуатації, функціонує в режимі вентилятора і нагріву. Попередня обробка і фарбування порошковою фарбою захистять метал від корозії. Якісне виконання гарантує тривалий термін служби. Ознайомтеся з асортиментом стійок для сушіння одягу на сайті виробника. Вони доступні в різній комплектації, щоб відповідати заданим потребам.