Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Відкрили розділ меблів в стилі Лофт

Що являють собою меблі Лофт?

Меблі напрямку Лофт демонструють простоту, лаконічність і практичність деталей. Оригінальна серія від виробника УХЛ-МАШ забезпечує баланс сучасності та безпеки матеріалу. Головні атрибути таких меблів: масивний металевий каркас, природність і геометрія. Меблі Лофт додають інтер'єру строгий і практичний стиль.

Як ми створюємо меблі Loft

Меблі даного сегмента лаконічно доповнять дизайн офісів і квартир. Вони сприяють формуванню затишку, при цьому не позбавлені  функціональності. Основна відмінність – можливість індивідуальної комплектації. Такий виріб можна оснастити металевими або дерев'яними полицями, а також міксувати їх на свій розсуд. Відкриті бічні стінки забезпечують легкий доступ до речей, і візуально не загромаджують простір.

loft_panoram_web.jpg

У чому переваги лінійки меблів Лофт:

  • використання міцного металу і натуральної деревини;
  • лазерне зварювання практично непомітне на поверхні каркаса;
  • антикорозійна обробка сталі захищає поверхні від корозії;
  • фарбування матовою чорною фарбою надає виробам преміального вигляду.

Обробка деревини захищає її від шкідливих впливів. Використання світлих відтінків в поєднанні з чорною масивною конструкцією доповнює стиль інтер'єру. Це відмінний вибір для салонів, майстерень і сучасних офісів. Меблі Лофт від виробника відрізняються якісним виконанням і тривалим терміном служби. ​Ознайомитися з модельним рядом і підібрати меблі можна на сайті УХЛ-МАШ.