Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Вибрали ТОП-3 матеріалу стільниць для мийок

Неможливо уявити лабораторію без мийки. Провели експеримент? Відразу ж вимили руки, прилади, злили залишки реагентів в раковину. Але не всі меблі підходять для цих завдань. Важливо придбати мийку з хімічно стійкою стільницею. Розберемо, які найбільш практичні поверхні столу-мийки для хіміко-дослідних приміщень.

 01_02_22_1.jpg  01_02_22_2.jpg

Експерти віддають перевагу ТОП-3 матеріалам для покриття стільниці:

  1. полімерний композит або хімічно-стійкий пластик. Поліпропіленові матеріали стійкі до перепадів температур, не мають теплопровідності, відрізняються помірною вагою;
  2. нержавіюча сталь – стійка до корозії поверхня, несприйнятлива до агресивних речовин. Відсутність пір запобігає розмноженню бактерій і сприяє формуванню стерильного середовища;
  3. штучний кварцовий камінь витримує високі механічні навантаження. Екологічний матеріал активно застосовується у вологому середовищі з частими змінами температур. Монолітна плита не має мікротріщин, пустот і навіть пір.

01_02_22.jpg

Головне завдання стільниці – невибагливість у догляді, надійність та універсальність застосування! Щоб досліднику міг вдало провести експеримент, важливо створити комфортну робочу зону з безперебійним доступом води. Якраз це дозволяє якісний стіл-мийка. Але в чому відмінності від звичайної мийки?

Стіл-мийка з хімічно несприйнятливою поверхнею довго прослужить, не піддаючись швидкому зносу. Вироби виробляються з ящиками, одинарними та подвійними раковинами. До них можна обрати стільницю з необхідного матеріалу. Сьогодні реально придбати ергономічні і функціональні мийки для лабораторій.