Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Кілька слів про види стільниць для верстатів

Пару слів про види стільниць для верстатів

Слюсарна справа передбачає роботу над металом. Підготовка і формування продукції повинні виконуватися на спеціальному обладнанні. До такої оснащенні відносяться верстаки. Для них УХЛ-МАШ пропонує кілька видів стільниць. Вибір повинен спиратися на спеціалізацію майстра і діяльність компанії. Але яка різниця між стільницями? Коротко розглянемо особливості кожного виду.

Звертаємо увагу на головне

Відразу важливо визначитися з типом робіт. Наприклад, використання дрилі передбачає формування отворів. Свердло може зіскочити та потрапити на стільницю. В цьому випадку покриття з металу витримає удар, а дерев'яне – зіпсується. Шліфування дощок зручніше робити на робочому просторі з фанери або ОСБ. Вибір стільниці впливає на якість і швидкість роботи фахівця.

22_04_21.jpg

В УХЛ-МАШ зібрані різні види стільниць для верстаків:

  • гума;
  • дерево (бук);
  • чорний метал;
  • нержавіюча сталь;
  • вологостійка фанера і т. д.

Асортимент комплектації допомагає зібрати верстак під конкретні завдання. Це зручно для роботи в специфічних умовах і при конкретному бюджеті. Економити в такому випадку – не варіант. Неякісна стільниця швидко ламається, а також ускладнює роботу майстра. Стільниці від УХЛ-МАШ відповідають жорстким стандартам і нормам. Верстак з таким робочим місцем зручний, безпечний і практичний. Правильно обрана стільниця забезпечить чіткість виконання завдань. Дізнайтеся більше про комплектацію верстаків на сайті компанії.