Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Особливості стійок для сушіння одягу в гірськолижних курортах

Що варто знати про стійки для сушіння одягу в гірськолижних курортах

Після гірськолижного відпочинку нерідко доводиться сушити екіпіровку та одяг. Це пов'язано з налипанням снігу, який тане при перепаді температур. Стійки для сушіння одягу в найкоротший термін доведуть до ладу гірські куртки, комбінезони, чоботи та інші аксесуари. Вони розміщуються в гірськолижних центрах та курортних закладах. Обладнання підвищує лояльність клієнтів, адже за короткий час спорядження буде готове до використання. Розглянемо детальніше принцип роботи сушки.

Які вигоди від використання сушильного обладнання?

Більшість любителів гірськолижного відпочинку беруть спеціалізоване спорядження в оренду. Особливо в сезон, коли великий потік людей. Важливо здавати такий одяг в такому ж вигляді, тому він повинен бути сухим. Стійка для сушіння одягу оперативно висушить спортивну екіпіровку. Навіть злегка вологі чоботи або куртка можуть згубно вплинути на здоров'я людини, особливо в мороз. Тому не можна нехтувати станом гірськолижної атрибутики.

sushka_dlya_lizh_2.jpg

Сушильне обладнання використовується для всіх типів речей. Виріб являє собою вертикальну конструкцію, до якої приєднані трубчасті стрижні та гачки різних розмірів. З урахуванням специфіки гірськолижного спорядження, стійки представлені в декількох моделях. Вони відрізняються кількістю металевих стійок. Для використання в невеликих курортах, потрібні компактні сушки на два патрубки. У великих комплексах раціонально встановити обладнання з вісьмома вертикальними стрижнями.

Сьогодні доступні моделі для сушіння різних речей. Вироби можуть застосовуватися для термічної обробки:

  • головних уборів;
  • спецодягу;
  • рукавиць;
  • взуття.

Попри пряме призначення (сушку), виріб також застосовується для зберігання екіпіровки. Працюють стійки для сушіння одягу за принципом циркуляції повітря. Він подається по патрубках, розташованим на основі приладу. Термічна обробка усуває вологу та сторонні речовини з тканин, що важливо для гігієни одягу. Щадний потік підходить для гірськолижної атрибутики з натуральних або штучних матеріалів. При такому догляді екіпірування не псується і довгий час зберігає первісний вигляд.

Принцип функціонування сушок

Обладнання працює від стандартної мережі 220V в напівавтоматичному режимі. Залежно від стану спецформи, задається час сушіння і температура повітря (максимум до +80 °C). З допомогою насосу трубчастий електронагрівач направляє теплий потік до патрубків. Вони мають Г-подібну або пряму форму, зручну для розміщення різного типу речей. Повітря потрапляє безпосередньо у внутрішню частину екіпіровки та термічно обробляє зазначену зону.

Стійки для сушіння одягу оснащені:

  • таймером;
  • терморегулятором;
  • системою кондиціонування;
  • автоматизованим вмикачем і вимикачем;
  • світлодіодним індикатором, що показує режим роботи.

Сушильний пристрій має кілька рівнів. На них можна вішати взуття, верхній одяг і головні убори. Для спорядження, на зразок лиж і спецвзуття також знайдеться місце. Мокрі рукавички можна повісити на трубки. Робота сушильного обладнання не потребує багато електроенергії. Стійка для сушіння виробляє великий потік повітря при низькому рівні шуму. Тривалість сушильного процесу становить кілька годин. При цьому конструкція не громіздка. Вона зручна для експлуатації в більшості приміщень. Обладнання виробляється з металу. Матеріал непіддатливий до швидкого зносу і стійкий до деформацій. Такі пристосування незамінні у сфері туризму. Вони підходять для обробки високих гірськолижних чобіт, водонепроникних комбінезонів, курток і рукавичок.

Особливості виробництва сушильного обладнання

В основі стійки для сушіння гірськолижного спорядження зварний каркас. З огляду на специфіку роботи обладнання (різкий перепад температур і контакт з вологою), металеві складові попередньо фосфатуються. Процедура підсилює антикорозійні властивості сталі. Завдяки обробці виробу, поверхня захищена від помірного впливу вологи та хімічних речовин. Блок з мотором виготовлений з нержавіючої сталі, яка має стійкість до окислення. Решта частини конструкції фарбується порошковою фарбою, яка виключає контакт металу з вологою. Це продовжує термін служби та захищає від корозії.

В основі сушки передбачені прогумовані підп'ятники. Вони регулюються по висоті (крок 25 мм) і забезпечують стійке розміщення обладнання на нерівній поверхні. Стійка для сушіння вітчизняного виробника відрізняється надійною збіркою, сучасним виглядом і оптимальною вартістю. Кожен елемент конструкції зафіксований і додатково посилений болтами.

Стійка для сушіння відповідає вимогам до безпеки та відповідає європейським стандартам. При виборі моделі визначте Місткість стійки, призначенням і площею приміщення. Стійка для сушіння одягу підвищує якість обслуговування гірськолижних комплексів. З їх допомогою клієнти швидко отримують готовий до використання одяг. Вибирайте професійні сушильні стійки для курортів з металу.