Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Огляд меблів для роздягалень та фітнес-клубів

У наш час, коли краса й здоров'я високо цінуються, нікого не здивуєш такими місцями, як фітнес-клуби. Все починається з роздягальні закладу. Меблі для приміщень можна вибирати з урахуванням дизайну і потреб тренажерного залу. Не варто забувати про міцність, надійність і вологостійкості таких меблів. А також про збереження речей відвідувачів.

03_08_21_ua.jpg

Шафки для речей роблять в різних варіаціях: одно-, двосекційні моделі. Підприємство УХЛ-МАШ пропонує комплектацію шаф лавками, додатковими полицями та електронними замками. Безпеку особистого простору ніхто не відміняв. Шафи обов'язково повинні замикатися. Можливо використання електронних замків з картою. Таким чином вирішується дві головні проблеми: ймовірність втрати ключа або пароля.

Такі меблі роблять з металу. Це потрібно для стійкості до ударів і щоденного зносу. Шафи прийнято виконувати в сірому кольорі, але можливе виконання в нестандартних відтінках. Все це можна уточнити у менеджера УХЛ-МАШ. Зв'яжіться з представником компанії, щоб дізнатися більше про меблі для роздягальнь і фітнес-клубів.