Новини компанії
Телефонуйте в

Новина гардеробні підлогові вішалки

Організація гардеробу починається з вішалки. В холодну пору року одяг потрібно просушувати. У промислових масштабах потрібні цілі секції під зберігання форми. Якраз з цим допомагають вішалки: підлогові, переносні, вбудовані, настінні. Кожен вибирає виконання під себе. Як і матеріал, з якого вони зроблені. Втім, в цьому випадку вибір не так і великий: деревина або метал.

10_06_21_ua.jpg

Самою універсальною є підлогова сталева вішалка. Її можна використовувати в будь-якому приміщенні, адже матеріал невибагливий до умов. На ринку металевих меблів з'явилася новинка, представлена компанією УХЛ-МАШ – розбірна підлогова вішалка. Вона позбавляє від багатьох незручностей, пов'язаних зі складанням, розбиранням і транспортуванням вішалок.

Підлогові вішалки відмінно вписуються в інтер'єр. Вони легко транспортуються без трудомісткого процесу перенесення одягу і речей. Найважливішим їх перевагою все ж є компактність. Це вдала альтернатива громіздким комодам і шафам. Детальніше ознайомитися з особливостями новинки можна на сайті виробника.