Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

УХЛ-МАШ відкриває виробництво столів і стендів для навчальних закладів

Особливу важливість в процесі підготовки фахівців займає якісно освітнього середовища. Сюди входять лекції та практика, а також застосування навичок в лабораторних умовах. Для цього повинен бути встановлений набір мультимедійних засобів, а також стенди для електромонтажу. Як правило, їх індивідуально підбирають під особливості об'єкта. На сайті УХЛ-МАШ можна замовити проект виготовлення стендів-тренажерів, згідно з технічним планом.

class_4.jpg

Основним завданням столів-стендів є створення умов для лабораторно-практичних занять. Це важливо в навчальній практиці спеціалізованих училищ, майстерень електромонтажу та технічних лабораторій. При використанні столів студенти отримують розуміння про принцип роботи приладів, а також вчаться налаштовувати й ремонтувати технічне оснащення. Користуватися столами-стендами можуть як студенти, так і досвідчені фахівці лабораторій.

Основою навчального стенда служить монтажний стіл. Головна відмінність криється у встановленій панелі для монтажу обладнання. Її виготовлення відбувається точно за схемою замовника. Така панель служить для включення і контролю за роботою електрообладнання. Саме тому вона комплектується роз'ємами, клемами та елементами живлення. Столи-тренажери підвищують якість монтажних робіт, тому пропонуємо розробку обладнання за технічним планом замовника.