Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Чим відрізняється поліпропіленова тара

Останнім часом пластикова тара витісняє ємності зі скла і металу. Вона використовується для зберігання і перевезення продукції, а також потрібна в логістиці та складському господарстві. Заідяки універсальності ємності ефективні при перевезенні сипучих і рідких матеріалів. Ця властивість залежить від складу тари, тому рекомендуємо поліпропіленовий інвентар. Він зроблений з сучасного пластику, що ефективнішим за більшіость аналогів.

11.11.20.jpg

Переміщення продукції має бути безпечним, тому приділіть увагу якості оборотної тари. В її число входять ящики, контейнери і піддони. Вони повинні бути витривалими, а також відповідати вимогам санітарно-гігієнічних норм. Даними властивостями відповідає поліпропіленова тара. Вона стійка до тривалих навантажень і випадкових ударів, тому довго не піддіється деформації.

Легкі ємності спрощують транспортування по території складу, а також економлять сили персоналу. Завдяки зносостійкості поліпропіленова тара легко очищається від забруднень. Дізнайтеся більше, а також ознайомтеся з асортиментом пластикових ємностей на сторінках УХЛ-МАШ.