Ласкаво просимо!

×

Оберіть мову сайту зі списку доступних



У випадку, якщо мову не обрано, сайт автоматично перейде на українську.

Новини компанії
Телефонуйте в

Чи поступається якість меблів з ДСП-полицями

Багатьом цікаво, чи реально знайти практичні меблі з ДСП-полицями? Даний матеріал заполоняє ринок, але до нього присутня недовіра. Чому? Хоч він і відрізняється доступністю, простий в обробці та експлуатації, люди частіше вибирають метал. Раніше ДСП не можна було назвати надійним, але сьогодні це вигідні й довговічні поверхні. Приділимо кілька хвилин особливостям цього матеріалу.

Виробляється ДСП-панель з пресованої стружки. Вона попередньо шпонується або ламінується. Обробка значно покращує сировину, надаючи їй виразний вигляд. Так, компанія УХЛ-МАШ робить лінійку промислових, офісних, лабораторних та інших меблів з елементами ДСП. Корпус же виробів формується з металу. Він відрізняється міцністю і тривалим терміном експлуатації. Деревно-стружковій плиті (вона ж ДСП) характерно формування в цілісний лист, досить міцний і практичний.

26_08_21.jpg

Залежно від обробки, матеріал застосовується в таких галузях:

  • хімічній – використовується постформінг (ламінат високого тиску);
  • промисловій – ДСП покривається текстолітом і алюмінієвим молдингом по периметру плити;
  • медичній, продовольчій – застосовується вологостійке покриття, в складі якого сполучні гідрофобні добавки.

ДСП відрізняється помірною твердістю. У сукупності з облицювальним матеріалом, пресована плита набуває високу міцність і хімічну витривалість. Меблі з ДСП виносять динамічні навантаження до 80 кг. Стільниця не прогинається від заявленої ваги. Столи та стелажі з обробленими ДСП-полицями можуть встановлюватися в приміщеннях з різким перепадом температур і вологості. Переваги матеріалу дозволяють створювати меблі, які не поступаються аналогам з дерева.